A házasságot ünnepelték Veszprémben

Hazai – 2017. február 23., csütörtök | 12:27

A Veszprémi Főegyházmegye Családpasztorációs Irodája immár hatodik alkalommal szervezte meg február 19-én a házasság ünnepe programot a házasság hete rendezvénysorozat részeként.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

Közös kikapcsolódásra, a házasságuk ünneplésére hívta a családpasztorációs iroda a párokat. A veszprémi Gizella Hotelben szervezett rendezvény a házasság hete veszprémi programsorozatának zárása is volt egyben.

Az egybegyűlteket Fodor János családreferens köszöntötte, majd Márfi Gyula érsek fejezte ki jókívánságait a házaspároknak, hangsúlyozva, hogy a család boldogsága elsősorban a házastársak boldogságától függ. Beszédét követően a házaspárok főpásztori áldásában részesültek.

Az est folyamán fellépett Kiss György gitáros, aki a témához kapcsolódó versekből és énekekből állította össze műsorát.

A rendezvény keretében tartották meg a „Rendhagyó randevúk” nevű programsorozat nyereménysorsolását. A sorozat öt feladatból állt: a vállalkozó kedvű házaspárok egymás után, e-mailben kapták meg a feladatokat, melyek teljesítéséről rövid élménybeszámolóval és egy fényképpel adtak számot. A program célja az volt, hogy a résztvevők elmélyítsék házastársi kapcsolatukat azáltal, hogy tudatosan időt szakítanak házasságuk ápolására és a társukra való odafigyelésre. A nyereménysorsolásra értékes felajánlások érkeztek, többek között Bükfürdőre szóló családi belépő, családi fotózás és egy gannai panzióban eltölthető hétvége is.

Forrás és fotó: Veszprémi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria