Fotó- és videopályázatot hirdet a Máltai Szeretetszolgálat a máltai emblémás mozdonyról

Hazai – 2016. július 8., péntek | 10:55

Az egész ország területén hirdeti a Magyar Máltai Szeretetszolgálat üzeneteit a május 10-én szolgálatba állított mozdony. A karitatív szervezet közösségi oldalán fotó- és videopályázatot hirdetett, melyre július 10-ig várja a mozdonyról készült felvételeket.

„Ez a máltai emblémás mozdony azt az energiát jelenti, amivel mindegyikünk tartozik azoknak, akik nem tudnak elindulni” – mondta Vecsei Miklós, a szeretetszolgálat alelnöke a mozdony átadásakor, és hozzátette, a két oldalon látható képek együtt megmutatják az ember elesettségét, törékenységét, és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat küldetését.

„Mostantól nagyon sok ember láthatja és követheti a máltai példát” – fogalmazott az alelnök.

Ajkától Záhonyig, Soprontól Szegedig gyors-, expressz- és tehervonatokat is húz a MÁV-Start Zrt. felmatricázott Traxx típusú mozdonya. Az elmúlt hónapokban számos fotó- és videofelvétel született az ország legkülönbözőbb részein, melyeken munka közben látható az erőgép.

A legjobban sikerült felvételeket a készítők elküldhetik a szeretetszolgálat maltaimozdony@gmail.com email címére, és pályázhatnak a szervezet Facebook-oldalán meghirdetett nyereményjátékra.

A 480 013 pályaszámú Traxx mozdonyról készült képeket és videókat egy több tagból álló zsűri pontozza, az első helyezett kép vagy videó készítőjének jutalma egy máltai emblémás hátizsák lesz.

A beküldési határidő: 2016. július 10.

Forrás, fotó és videó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria