A Szent Efrém Férfikar jótékonysági hangversenyt rendez a szíriai gyerekekért

Kultúra – 2017. december 14., csütörtök | 15:25

A Szent Efrém Férfikar jótékonysági hangversenyt rendez a Szíriában élő, a háború miatt szenvedő gyermekek megsegítésére december 16-án este fél 7-től a budapest-belvárosi Nagyboldogasszony-főplébániatemplomban.

A koncerten közreműködnek a Deák Diák Általános Iskola és a Budapesti Énekes Iskola tanulói. A gyermekek és a férfikar egyebek között több mint húsz nyelven fogják énekelni, imádkozni a Miatyánkot.

A hangverseny teljes bevételét, illetve az ehhez a rendezvényhez kötött összes adományt Kocsis Fülöp görögkatolikus metropolita néhány nappal később személyesen fogja átadni Jean-Clement Jeanbart aleppói görög-melkita érseknek, aki Orbán Viktor miniszterelnök meghívására látogat hazánkba.

Az adományokat a hangverseny ideje alatt személyesen lehet átadni, illetve befizetéssel vagy átutalással lehet eljuttatni a CIB Bank következő számlájára: 10702071-69121841-51400006. Kedvezményezett neve: Görögkatolikus Metropólia. Ez utóbbi esetekben feltétlenül fel kell tüntetni a közlemény rovatban: Szíriai gyermekekért.

Ezúton is köszönik minden jó szándékú adakozó segítségét.

Szöveg és kép: Hajdúdorogi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria