Zenei tábort és métabajnokságot szerveznek a fiataloknak a Szombathelyi Egyházmegyében

Hazai – 2015. augusztus 29., szombat | 13:01

A Szombathelyi Egyházmegyében szeptember 11. és 13. között a Martineumba zenei táborba, szeptember 19-én pedig a szentpéterfai métabajnokságra hívják a fiatalokat. Az egyházmegye honlapja tájékoztat a részletekről.

Jöjj, itt az idő! mottóval rendez szeptember 11–13. között a Martineum Felnőttképző Akadémia zenei tábort. A zenei tábor hagyományosan hosszú hétvégéket jelent, minden év őszén és tavaszán.

A szervezők célja, hogy az egyházmegye területén az ifjúsági zenével foglalkozók kölcsönösen megismerjék egymást, közös zenei nyelvet alakítsanak ki, nyitottak és képesek legyenek a közös zenélésre.

A közös zenélésre várnak mindenkit, aki aktív vagy aktív szeretne lenni az ifjúsági zenében, a „gitáros zene” világában, akár hangszeresként, akár énekesként.

A tábor lehetőséget ad a közös zenélés erejének megélésére és abból való táplálkozásra, daltanulásra, személyes zenei és hitélmények megosztására, közös dicsőítésekre.

A Szombathelyi Egyházmegye Ifjúsági Bizottsága szeptember 19-én egyházmegyei métabajnokságot szervez Szentpéterfán, a sportpályán. Tízfős csapatok jelentkezését várják, szeptember 12-ig a padoskata1980@gmail.com e-mail címen Pados Katalinnál. A részvétel alsó korhatára 13 év, nevezési díj nincs. A bajnokság 9 órakor kezdődik.

Fotó: Szombathelyi Egyházmegye, Ofi.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria