Az Ipartestületek Országos Szövetsége elismerése a Magyar Katolikus Rádiónak

Hazai – 2015. október 15., csütörtök | 16:21

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) huszonöt éves jubileumi ünnepségén a kitüntetettek között értékteremtő és értékmentő munkájáért a Magyar Katolikus Rádió szerkesztősége is elismerésben részesült, melyet vezérigazgatóként Spányi Antal vett át október 14-én Budapesten, a Duna Palotában.


A magyar iparosság, a családi és mikrovállalkozások fontos szerepet vállaltak a magyar gazdaság rendszerváltás utáni talpra állításában, és a mai napig megkerülhetetlen szereplői a foglalkoztatásnak, a termelésnek, a szolgáltatásnak, a helyi gazdaság felépítésének – hangsúlyozta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) elnöke szerdán a szövetség huszonöt éves jubileumi ünnepségén.

Az ünnepségen kitüntetéseket adtak át kiemelkedő munkát végző iparosoknak és a média munkatársainak. A Magyar Katolikus Rádió szerkesztősége az indoklás szerint „értékteremtő és értékmentő munkájáért” érdemelte ki a szervezet elismerését. „A kézműipar szolgálatáért” oklevelet vezérigazgatóként Spányi Antal székesfehérvári megyéspüspök vehette át Németh Lászlótól, az IPOSZ elnökétől és Kurucz Zsigmondtól, a szervezet tiszteletbeli elnökétől.

Az általános díjon kívül Kozák Annamária, a Magyar Katolikus Rádió szerkesztő-riportere a Magyar Kézművességért Alapítvány kezdeményezésére szintén elismerésben részesült.


Fotó: Illyés Tibor/MTI

MTI/Magyar Katolikus Rádió/Magyar Kurír