Egy Miatyánk a magyarokért – Imalánc Trianon évfordulóján

Hazai – 2020. május 27., szerda | 7:01

A 777 csapata arra buzdít valamennyi magyart, hogy Trianon századik évfordulóján, június 4-én, magyarországi idő szerint délután fél ötkor közösen imádkozzunk hazánkért és valamennyi nemzettársunkért.

„Egy Miatyánk a magyarokért” elnevezéssel imaláncot szervez a 777 csapata Trianon századik évfordulóján, ezzel arra buzdítva a világon élő valamennyi magyart, hogy történelmi tragédiánk évfordulóján lélekben újra együtt legyünk, imában kérve Isten áldását nemzetünkre. Hiszünk az ima erejében, és habár a fizikai határokat nem tudjuk eltüntetni, de a lelki összetartozás hatalmas erejét megtapasztalhatjuk.

Az imalánc a trianon.777blog.hu címen lesz elérhető – június 3-án, szerdától –, a kezdeményezéshez pedig az alábbi módon tudunk csatlakozni:

– Június 4-én, csütörtökön 16:30-kor csendesedjünk el, ha van lehetőségünk, gyújtsunk meg egy gyertyát.

– Mondjuk el a Miatyánkot – amelyet maga Jézus tanított –, és ajánljuk fel Magyarországért, a határon innen és túl élő magyarokért.

– Jelöljük be magunkat a virtuális térképen – amely az imalánc honlapján lesz megtalálható –, így egy csodálatos látvány tárulhat elénk: kis apró kezek fogják kirajzolni a Kárpát-medencét, illetve megtapasztalhatjuk, hogy tényleg a világ valamennyi pontján élnek magyarok!

Forrás és fotó: 777blog.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria