Egyházmegyei ifjúsági farsangi bált rendeztek Szombathelyen

Kishírek – 2019. február 19., kedd | 12:15

A Szombathelyi Egyházmegye, a Szombathelyi Katolikus Egyetemi Lelkészség, az ESTI8 és a II. János Pál Katolikus Szakkollégium február 2-án rendezte meg közösen az egyházmegyei ifjúsági farsangi bált.

A fergeteges bál helyszínéül a Boldog Brenner János Általános Iskola és Gimnázium szolgált, a talpalávalót pedig a Tequila zenekar szolgáltatta. A farsangi forgatagot Gaspari Gábor, a szakkollégium igazgatója nyitotta meg, a lelkesítő beszédet pedig a szakkollégiumi táncos csoport produkciója követte.

Matrózoktól elkezdve Mickey és Minnie egéren keresztül járókeretes nyugdíjas párig mindenféle jelmez pörgött-forgott a táncparketten Elton John I’m Still Standing című örökzöld slágerére, ezzel bizonyítva, hogy nem csak a húszéveseké a világ.

Az egyházmegyei fiataljain túl Székely János püspök, Martos Levente Balázs egyetemi lelkész és Molnár János plébános is tiszteletét tette a bálon. Nagy számban jöttek el volt szakkollégisták és közeli-távoli ismerősök. 140 fő osztozott a Brenner aulán, melynek dekorációjáról és a kreatív ötletekről a Boncz Dorottya vezette szakkollégiumi csapat gondoskodott.

Éjfélkor szokás szerint tombolahúzás következett, ahonnan a szerencsések értékes nyereményekkel térhettek haza a bál végével.

Forrás: Teleki Blanka szakkollégista/Szombathelyi Egyházmegye

Fotó: Márk Martina

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria