Felvételt hirdet a nyíregyházi Szent Zsófia Görögkatolikus Kollégium

Hazai – 2018. február 19., hétfő | 9:01

A Szent Zsófia Görögkatolikus Kollégium felvételt hirdet a 2017/18-as tanév II. félévére felsőoktatásban tanuló nappali tagozatos főiskolai és egyetemi hallgatók részére. A jelentkezéseket február 28-ig kell benyújtani.

A kollégium Nyíregyháza központjában található, a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola szomszédságában. Az épülettől a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara és a Nyíregyházi Egyetem is könnyen megközelíthető.

A lakókat 2-3-4 fős szobákban helyezik el, figyelembe véve az egyéni kéréseket is. A kollégiumhoz tartozik egy jól felszerelt konyha, minden folyosón zuhanyzó és mosdó van, lehetőség van mosásra is.

Az épületben kápolna is lehetőséget nyújt az imádságra, lelki elmélyülésre. A lakók félévente részt vehetnek egy-két napos lelkigyakorlaton, de folyamatosan van lehetőség lelki és egyéni beszélgetésekre, gyónásra, beszélgetőkörökben és tematikus előadásokon való részvételre.

A jelentkezéshez csatolandó dokumentumok:

– jelentkezési lap
– bemutatkozó levél (önéletrajz) – kézzel írva
– papi vagy lelkészi ajánlás

Jelentkezési határidő: 2018. február 28.

A jelentkezéseket a következő címre várják:

Szent Zsófia Görögkatolikus Kollégium
4400 Nyíregyháza, Síp utca 16.

A jelentkezőket telefonon vagy e-mailben értesítik a felvételi elbeszélgetés időpontjáról.

További információk Tóth András kollégiumigazgatótól kérhetők a +36 (30) 681-89-27-es telefonszámon vagy a tothandras68@gmail.com e-mail-címen.

Forrás és fotó: Nyíregyházi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria