Felvételt hirdet a nyíregyházi Szent Zsófia Görögkatolikus Leánykollégium

Hazai – 2015. július 29., szerda | 13:49

A Szent Zsófia Görögkatolikus Lánykollégium felvételt hirdet a 2015/2016-os tanévre felsőoktatásban tanuló nappali tagozatos főiskolai, egyetemi hallgatók részére – adja hírül a Hajdúdorogi Metropólia.

A kollégium Nyíregyháza központjában található, a Szent Atanáz Görögkatolikus Főiskola szomszédságában. A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara és a Nyíregyházi Főiskola is gyorsan és egyszerűen megközelíthető a kollégiumból. (Az épület előtt található buszmegálló, de gyalogosan is tíz, illetve húsz perc alatt elérhetőek az intézmények.)

A lányokat 3-5 fős szobákban helyezik el, figyelembe veszik az egyéni kéréseket is. A kollégiumhoz tartozik egy jól felszerelt konyha, minden folyosón zuhanyzó és mosdó van, lehetőség van mosásra is. Az épületben kápolna is található. A kollégista lányok be tudnak kapcsolódni a város nyújtotta lelki-, közösségi- és hitéletbe. Félévente lelkigyakorlaton vesznek részt, folyamatosan lehetőséget biztosítanak számukra lelki- és egyéni beszélgetésekre, gyónásra, beszélgetéseken, tematikus előadásokon való részvételre.

A jelentkezéshez a következő dokumentumokat kell csatolni:
– jelentkezési lap
– bemutatkozó levél (önéletrajz) – kézzel írva
– motivációs levél (Miért szeretnék a kollégiumba jelentkezni?)
– papi vagy lelkészi ajánlás

Jelentkezési lapot a tothandra68@gmail.com vagy a 19teodora90@gmail.com címen lehet kérni vagy a Hajdúdorogi Metropólia honlapjáról lehet letölteni.

Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 20.

A jelentkezéseket a következő címre várják: Szent Zsófia Görögkatolikus Lánykollégium, 4400 Nyíregyháza, Síp u. 16.

A jelentkezőket telefonon vagy e-mail-ben értesítik a felvételi elbeszélgetés időpontjáról.

Információ: Tóth András görögkatolikus pap, kollégium igazgató, +36 (30) 681 8927


Fotó: Hajdúdorogi Metropólia

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria