Hétfőn Pál Feri ismét Pécsen – ezúttal a sportcsarnokban

Hazai – 2015. április 24., péntek | 19:55

Április 27-én, hétfőn folytatódik Pál Ferenc atya öt előadásból álló sorozata Pécsett. A nagy érdeklődésre tekintettel 18.30-kor a Lauber Dezső Sportcsarnokban kezdődik a negyedik előadás – tájékoztat a Pécsi Egyházmegye.


Pál Feri atya legutóbb a házasságról, az érzelmi összetartozásról és a tartós elégedettség megteremtésének kérdéséről tartott előadást.

„Az embernek tudnia kell, hogy vannak az ő értékeivel szembeni értékek is. Az értékekkel szemben nem értéktelenség, hanem egy másik érték van. A »Kinek van igaza?« pusztító kérdést ki kell iktatni az életünkből, mert az csak hatalmi harcot eredményez. A családban – tette hozzá Pál Feri atya – senkinek sincs egyedül igaza, hanem mindenki az igazságnak egy-egy nagyon fontos részét képviseli. A másik igazságával nem kell egyetértenünk, de csak úgy érhetünk el érzelmi összetartozást, ha együttérzők vagyunk egymással” – hangsúlyozta legutóbb Pál Feri.

Az ötrészes előadás-sorozatot a Pécsi Egyházmegye szervezi.

Az előadások ingyenesek, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztrációhoz kötöttek. Az előadásokra külön-külön kell jelentkezni, a Pécsi Egyházmegye honlapján található regisztrációs űrlap kitöltésével (a kiemelt hírek között a nyitólapon).

Fotó: Pécsi Egyházmegye

Magyar Kurír