Kérdezz a pázmányos tanároktól az Educatio kiállításon!

Hazai – 2021. január 20., szerda | 13:38

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara (PPKE BTK) idén is részt vesz az Educatio szakkiállításon, melyet a járvány miatt online rendeznek meg január 21. és 23. között.

A továbbtanulást tervező fiatalok legnagyobb szakmai rendezvénye az Educatio szakkiállítás, melyen mindenki kedvére bolyonghat a kiállító egyetemek – idén virtuális – standjai között. A PPKE BTK huszonegy képzését mutatja be; a szakokról egyetemi tanárok tartanak előadást a Zoom platformon.

A továbbtanulás irányáról, a szakról és az intézményről elég február 15-ig dönteni, de az egyetem szeretné elősegíteni, hogy a lehető legjobb döntést hozza a felvételire készülő diák. Ha még az Educatio szakkiállítás után sem sikerül dönteni a továbbtanulásról, a katolikus egyetem ajánlja az Irány a Pázmány! Online interaktív nyílt napot, melyet január 27-én tartanak. Itt szintén minden információ elérhető lesz a szakokkal kapcsolatosan.

Az Educatio szakkiállításon való részvétel regisztrációhoz kötött. Fontos, hogy mielőtt valaki regisztrál, keresse ki a PPKE BTK honlapján is olvasható programból, hogy a választott szaknak mikor lesz a bemutatása, és az annak megfelelő idősávot válassza ki a szakkiállítás regisztrációs űrlapján.

A felvételivel, a szakokkal kapcsolatos további információ olvasható a PPKE BTK honlapján.

Forrás és fotó: Pázmány Péter Katolikus Egyetem BTK

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria