Kétmillió forintos támogatást nyert a geszterédi óvoda

Kishírek – 2016. szeptember 14., szerda | 14:23

A geszterédi Szent Anna Óvoda és Általános Iskola a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye fenntartása alá került, valamint egy új pályázatnak köszönhetően a LEGO Manufacturing Kft. jóvoltából kétmillió forintos támogatásban részesült.

Bucsku Marianna, az óvodába járó egyik gyermek édesanyja a nyíregyházi székhelyű LEGO Manufacturing Kft. dolgozójaként a cégéhez nyújtott be pályázatot, amelynek köszönhetően az intézmény kétmillió forint támogatást kapott. Ebből az összegből az udvari játékparkot bővítették (komplett csúszda, hinta).

Bíró István és Gere Zsolt, a LEGO Manufacturing Kft. munkatársai adták át a játékbirodalmat, amit a gyermekek vidám műsorral köszöntek meg. Az ovisok meglepetésére több doboz Lego játék is a birtokukba került.

Az átadáson Törő András, a Szent Anna Óvoda és Általános Iskola igazgatója, a fenntartó részéről Felföldi László általános püspöki helynök, Fodor András püspöki helynök, Törő András püspöki titkár, Molnár Katalin főigazgató (EKIF), valamint az intézmény gyermekei és dolgozói vettek részt.

Forrás és fotó: Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria