Kovács Ákos énekes jelentős összeggel támogatta a dévai Szent Ferenc Alapítványt

Külhoni – 2016. március 3., csütörtök | 17:50

Az énekes március 2-án 50 millió forintot ajánlott fel a dévai Szent Ferenc Alapítványnak, amivel Böjte Csaba intézményeit támogatja.


Kovács Ákos jelentős összeggel támogatta a dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekmentő tevékenységét. Az adomány átadására a budapesti Andante Borpatikában került sor.


Böjte Csaba a támogatással kapcsolatban elmondta: „Ez a legnagyobb egyéni adomány a dévai Szent Ferenc Alapítvány történetében. Igyekszünk a lehető legjobb árfolyamon átváltani gyermekkacagássá, jó magyar szóvá. Ez a támogatás az anyaotthonaink, gyermekvédelmi központjaink számára váratlan tavaszi angyaljárás. Isten fizesse meg! Ígérem, hogy megteszek mindent, hogy azoknak az édesanyáknak, akik anyagi gondokkal küzdenek, anyai hivatásukat ne kelljen feladniuk, hanem segítségünkkel a gyermekeiket fel tudják szépen nevelni!”

Böjte Csaba azt is elmondta, hogy Kovács Ákos előadóművész az elmúlt években többször is járt Erdélyben, jókedvvel, szép dalokkal vigasztalta, bátorította az árvákat, és anyagiakkal is segítette a gyermekvédelmi munkát.

Forrás és fotó: dévai Szent Ferenc Alapítvány honlapja

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria