Küldj egy dalt! – a debreceni K-Pont Fesztre

Kultúra – 2020. augusztus 3., hétfő | 9:01

A „Szólj be a papnak!” csapata szervezésében kerül sor szeptember 23–24-én a K-Pont Fesztre a debreceni Apolló moziban, ahol a filmvetítések mellett egyéni előadók és zenekarok is bemutatkozhatnak. A pályázati felhívást adjuk közre.

Zenéltek? Dalokat írtok? Van kedvetek a haverokon kívül szélesebb közönség előtt is megmutatni, mit tudtok?

A fesztiválon a filmvetítéseket követően az emberi lélek mélységeiről fogunk beszélgetni hit, hitetlenség, fájdalom vagy épp a múlt terhei témájában. Ha a ti dalotok is érinti ezeket a témaköröket, akkor az jó pont lehet!

Ahhoz, hogy bekerüljetek, nincs más dolgotok, mint rögzíteni minimum egy, maximum három dalt hallgatható minőségben (akár jól hallható próbatermi felvétel is lehet) és mp3-formátumban átpasszolni a palyazat@szoljbeapapnak.hu címre.

Fontos tudnotok, hogy a helyszínen akusztikus módon adhatjátok elő dalaitokat, s az induló csapatok maximális létszáma öt fő.

Természetesen nemcsak zenekarok, hanem szóló előadók is jelentkezhetnek. A beküldött számok előzetes szűrőn mennek át, a helyszínen pedig tapasztalt zenészek értékelik a produkciókat.

S hogy miért jó ez Nektek? A nyertes egy éven keresztül fellépési lehetőséghez jut a „Szólj be a papnak!” havi rendszerességgel jelentkező valamennyi rendezvényén, továbbá a 40 000 Ft-os honorárium is a Tiétek lehet!

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 10.

A jelentkezéssel minden előadó vállalja, hogy a dal a saját szellemi terméke, nem tartalmaz plágiumot, és nem valamelyik dal átdolgozása.

Forrás és fotó: Szóljbeapapnak.blog.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria