Lisztet adományozott a Máltai Szeretetszolgálat a rászorulóknak

Hazai – 2016. október 7., péntek | 13:25

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat több ezer kilogramm lisztadományt kapott a Magyarok kenyere program jóvoltából, amit a segélyszervezet önkéntesei és munkatársai a rászoruló családok között osztanak szét.

A Magyarok Kenyere Alapítvány és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya Megyei Szervezete jóvoltából 2,5 tonna lisztadományt kapott a szeretetszolgálat dél-dunántúli régiója. A Magyarok kenyere program immár második esztendeje támogatja a Máltai Szeretetszolgálatot, az idei akciót bemutató sajtótájékoztatónak a segélyszervezet dél-dunántúli régiójának felújított központja adhatott otthont.

A Székesfehérváron működő máltai csoport 900 kilogramm lisztet vehetett át, melyet a városban és környékén élő rászoruló embereknek osztanak majd szét.

A Nemzeti Agrárkamara Bács-Kiskun Megyei Szervezete a Magyarok kenyere program során összegyűlt lisztből ajánlott fel több mint másfél tonnát a Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportja részére.

További 2400 kilogramm lisztet vehetett át a szeretetszolgálat jánoshalmi önkéntes csoportja. Az adományok egy részét már kiosztották szociálisan rászoruló emberek és nagycsaládosok részére.

Forrás és fotó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria