Minden megváltozhat, ha hálát adunk – Nehéz helyzetben lévő embereket láttak vendégül Kaposváron

Hazai – 2018. december 18., kedd | 12:10

A Kaposvári Egyházmegyei Karitász és az OTP Bank kaposvári fiókjának dolgozói közösen hívtak meg ebédre nehéz helyzetben lévő embereket december 15-ére.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

Az ebédet „azok számára szerveztük, akik egyedül, vagy nehéz körülmények között élnek. Azt gondolom, hogy nem az ebéd lesz az, ami ezeknek az embereknek a szívét ma meg fogja melengetni, hanem sokkal inkább az a szeretet, az a várakozás, amellyel készültünk” – fogalmazott Feketéné Szabó Márta, a Kaposvári Egyházmegyei Karitász igazgatója.

„Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem!” – idézte Szent Pál szavait Péter Dániel, az OTP Bank kaposvári fiókigazgatója. Hozzátette: „Ezt az erőt érzem a Karitász munkatársaiban is beszélgetéseink során, illetve Önöknek is ezt az erőt kívánom a jövőre nézve, az év minden napjára.”

Az ebéden részt vett Varga László kaposvári megyéspüspök is, aki hálaadásra buzdított: „Minden megváltozhat, ha elkezdünk hálát adni. Minél több dologért adunk hálát, annál jobban növekszik a szívünkben a szeretet Isten és mások felé is.” A szervezők az ebéd során megajándékozták a meghívott vendégeket.

Forrás és fotó: Kaposvári Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria