Nagyböjti konferenciabeszédek Barsi Balázzsal – Élő adásban

Megszentelt élet – 2019. március 16., szombat | 17:27

A Ferences Alapítvány támogatásával ismét élő adásban közvetítik Barsi Balázs OFM a budapest-belvárosi ferences templomban nagyböjt vasárnapjain tartott hagyományos konferenciabeszéd-sorozatát.

A nagyböjti szent időszak kezdetével folytatódik Barsi Balázs konferenciabeszéd-sorozata. A Ferences Alapítvány jóvoltából a Ferences Rendtartomány 2019 nagyböjtjében is élőben közvetíti a Balázs atya által celebrált vasárnapi „fél hetes” szentmiséket és az azt követő elmélkedéseket.

Az adást a ferences rend YouTube-csatornáján keresztül kísérhetik figyelemmel az érdeklődők, és az élő közvetítés után ugyanabban a videóban válnak elérhetővé a szentbeszédek.

A közvetített videók ITT nézhetők meg.

A Ferences Alapítvány elkötelezett a ferences rend lelkiségi munkájának támogatásában, amelyet a konferenciabeszédek közvetítésével, további lelki tartalmak megosztásával valósítanak meg. Fontos számukra, hogy az adás valós időben és megfelelő minőségben jusson el mindazokhoz, akiknek nincs lehetősége személyesen részt venni az elmélkedéseken.

Az alapítvány támogatására köszönettel fogadják az adományokat – ennek lehetőségeiről az alapítvány honlapján tájékozódhatnak. Legegyszerűbb módja a cikk alatt található Támogatom gombra kattintással válik elérhetővé.

Forrás: Ferences Sajtóközpont/Ferences Alapítvány

Fotó: Keppel Ákos

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria