Nyílt napra várják az érdeklődőket a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskolán

Hazai – 2019. január 19., szombat | 13:04

A felsőfokú tanulmányok megkezdése előtt állókat várják nyílt napra február 6-án 9 órától a Hittudományi Főiskola oktatói és hallgatói a főiskola Hunyadi utcai épületébe.

A nyílt napon az érdeklődők részt vehetnek előadásokon, találkozhatnak a főiskola oktatóival, valamint a jelenlegi hallgatókkal, akik szívesen osztják meg tapasztalataikat, válaszolnak a felmerülő kérdésekre. A Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskolán hittanár-nevelőtanár, katekéta-lelkipásztori munkatárs, valamint teológus képzésre jelentkezhetnek hallgatók.

A Pécsi Tudományegyetemmel létrejött együttműködésnek köszönhetően a hittanár szak felvehető a magyar, történelem, angol, német, média, földrajz, testnevelő, matematika, fizika, kémia, biológia, informatikatanár szakokkal párhuzamosan, a tanárképzést ezekben az esetekben a PTE Tanárképző Intézete végzi.

A február 6-i nyílt nap szervezői szeretnének egy személyre szóló csomaggal kedveskedni minden résztvevőnek, ezért kérik, hogy az érdeklődők regisztráljanak előre az oldalukon.

Forrás, fotó, videó: Pécsi Egyházmegye

Magyar Kurír