Ünnepeljünk együtt! – Ingyenesen a postaládájába juttatjuk az Új Ember húsvéti dupla számát

Hazai – 2020. április 6., hétfő | 12:01

Szerkesztőségi közleményünket adjuk közre.

Kedves Olvasóink! Kedves Barátaink!

Ezekben az időkben különösen szembesülnünk kell azzal, mennyire törékeny az ember és egész teremtett világunk. Minden embernek, így a keresztényeknek is kötelességük a saját és embertársaik egészségének védelme. Állami és egyházi vezetők is erre figyelmeztetnek. Legyünk tehát valóban figyelmesek egymás iránt, segítsük az arra rászoruló, különösen a veszélyeztetettebb korban, állapotban lévő embertársainkat.

Az értünk meghozott és felelős kormányzati, valamint egyházi intézkedések tükrében, azokhoz kapcsolódóan kiadói döntést hoztunk. A kiadónkhoz beérkezett visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy nagyon sok olvasónkhoz nem tud eljutni a hetilap. Emiatt – a járványhelyzetre való tekintettel – online ingyenesen is elérhetővé tettük az Adoremus liturgikus havi kiadványt és az Új Ember katolikus hetilapot olvasóink számára, továbbá áprilistól egy hónapra is elő lehet fizetni a hetilapra, közvetlenül a kiadónál (1 hónap: 1350 Ft/db). Így biztosítani tudjuk, hogy előfizetőinknek hetente megérkezzenek a postaládájukba az Új Ember lapszámai.

Kifejezve közelségünket úgy döntöttünk, hogy a húsvét megünneplését szeretnénk kiadványunkkal megkönnyíteni. Ezért az Új Ember ünnepi dupla számát, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) Titkárságával együttműködve, az önkénteseikkel igyekszünk mindenkihez – elsősorban Budapesten és környékén – eljuttatni a postaládájába ingyenesen. Az ország többi részébe korlátozottan, lehetőségeink szerint igyekszünk eljuttatni a kiadványt. Ehhez annyit kell tenni, hogy igényüket április 7-én, kedd délig írják meg e-mailben (pontos név és lakcím megadásával a hirdetes@ujember.hu címre). Ezt a lehetőséget a raktárunkban készleten lévő példányok erejéig tudjuk biztosítani.

Jelen rendelkezés nem szünteti meg az eddigi előfizetéseket, terjesztési módokat. 

Kedves olvasóink!

Április 7-én délig az Új Ember közel kétezer példányára érkezett igény Önöktől. Ezeket, ahogy megígértük, húsvétig eljuttatjuk az igénylőkhöz. További lapok kézbesítésére már nincs módunk, megértésüket köszönjük.

Kérjük, lehetősége szerint adományával is támogassa kiadónkat, munkánkat! Felajánlásaikat hálás köszönettel várjuk a Magyar Kurír 10700732-68366180-51100005 bankszámlaszámán (a közlemény rovatban, kérjük, tüntesse fel: Adomány).

Köszönjük vásárlóink és előfizetőink hűségét, megértését!

Magyar Kurír Szerkesztősége
az Új Ember katolikus hetilap és az Adoremus liturgikus kiadvány
kiadója

Kapcsolódó fotógaléria