A Caritas Europa Innovációs Fesztivál döntőse a hazai Karitász és a Felzárkózó települések program

Hazai – 2024. január 31., szerda | 10:16

A Caritas Europa szervezésében évente megrendezett Innovációs Fesztivál nemzetközi zsűrije a legjobbak közé válogatta a hazai Katolikus Karitász részvételével futó Felzárkózó települések programot, amelyről február 2-án tartanak előadást a szervezet munkatársai.

Az egynapos, angol nyelven zajló online fesztivál programjaira ingyenes regisztrációt követően minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

A fesztiválon háromszáznál is több – a világ különböző pontjain, a nemzetközi Karitász-hálózaton belül és azon kívül tevékenykedő – társadalmi innovátort lehet megismerni és inspirációt szerezni a munkájukból. A 2024-es fesztivál alkalmával tíz olyan projekt fog bemutatkozni, amelyeket a zsűri a nemzetközi versenyben kimagaslóan újítónak talált, köztük a Felzárkózó települések programot a Katolikus Karitász részvételével.

Az idei programban 16 szekció kapott helyet, amelyekben Európától Afrikáig összesen 47 előadó lesz hallható. További információk IDE kattintva érhetők el.

Emellett sor kerül négy mértékadó szakértővel folytatott beszélgetésre is a társadalmi innováció témakörében.

A nap csúcspontjaként a Caritas Europa főtitkára kihirdeti 2024 Fenntarthatósági Díjának nyertesét.

Kedvcsinálónak lapozzanak bele a fesztivál katalógusába ITT, illetve regisztráljanak a február 2-án 09.30-tól 13.00-ig zajló eseményre, amit az e-mail-cím megadásával EZEN a Zoom-linken lehet megtenni. (Regisztrálni Zoom-fiók nélkül is lehetséges, illetve javasolt a Zoom-alkalmazás legfrissebb verzióját használni.)

Forrás és fotó: Caritaseuropa.eu; Katolikus Karitász

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria