Adni öröm! – Idén is nehéz sorsú gyermekeket segíthet a SPAR vásárlóinak adománya

Hazai – 2024. július 30., kedd | 17:15

A szeptemberi iskolakezdés hatalmas anyagi terhet jelent sok család számára, ezért a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) stratégiai partnerével, a SPAR-ral közösen idén július 29-én is elindította az „Adni öröm!” tanszergyűjtő akciót, amely szeptember 1-jéig tart. A SPAR vásárlói által felajánlott tanszereket és adománykártyákat a karitatív szervezet nehéz sorsú gyermekek támogatására fordítja.

Augusztus 21–24. között az MMSZ önkéntesei kitelepülnek a kampányban részt vevő INTERSPAR hipermarketekbe, hogy személyesen gyűjtsék a tanszereket a rászoruló gyerekek számára. A vásárlók az általuk kiválasztott és kifizetett tanszereket a kasszazóna után adhatják át az önkénteseknek.

Aki a megfelelő tanszerek kiválasztását inkább a Máltai Szeretetszolgálatra bízná, az július 29. és szeptember 1. között 500, 1500, 3000, 5000 és 10000 forintos címletű adománykártyákat vásárolhat az INTERSPAR-okban és a SPAR online shopban. Az így összegyűlt adományokat a karitatív szervezet tanszerekre, ceruzákra, füzetcsomagokra, írószerekkel teli tolltartókra, iskolatáskákra váltja, és mindezt a tanévkezdés előtt eljuttatja a rászoruló családokhoz.

A SPAR szupermarketek kínálatában mintegy százféle, az INTERSPAR hipermarketek választékában pedig csaknem ezerféle terméket találnak az idei iskolakezdésre a vásárlók. A kínálatban olyan termékek is megtalálhatók, amelyeket kifejezetten balkezesek számára fejlesztettek ki, valamint egyre nagyobb számban kaphatók újrahasznosított alapanyagokból készült árucikkek is.

Az adománygyűjtés részletei az Adni öröm! akció weboldalán érhetőek el.

Forrás és fotó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria