Egerben is bemutatták a Palánki Ferenccel készített interjúkötetet

Hazai – 2017. október 25., szerda | 10:43

Október 19-én mutatták be az Egri Érseki Palota Turisztikai Látogatóközpontban a Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök és Elmer István író-újságíró beszélgetéséből született, „Az élet a szeretetben teljes” címmel megjelent interjúkötetet.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

A megjelenteket Ternyák Csaba egri érsek köszöntötte, majd Palánki Ferenc püspök és Elmer István személyes hangvételű beszélgetése következett, mely során bemutatták a kötetet. A program végén lehetőség volt dedikáltatni a könyvet.

„Magától értetődően hangzik püspök atya könyvének címe. Ha elemeire bontjuk – élet, szeretet és teljes –, három gyakran használt kifejezés, amelyek megjelennek a hétköznapi beszédben, de sokszor bele sem gondolunk, mit jelentenek valójában. Hiszen olyan természetes! Valóban így lenne? Az életben a végtelen teremtettség jelenik meg, a szeretetben az ember számára lehetséges legnagyobb, legtöbb létezés-gesztus, s mindez a teljesben, az egészben – mondjuk ki: Istenben – ölelődik át” – olvasható a Szent István Társulat Pásztorok sorozatában megjelent kötet ajánlójában.

Forrás és fotó: Egri Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria