Felvételt hirdet az óbudai Salesianum szakkollégium

Megszentelt élet – 2024. január 26., péntek | 9:40

Felvételt hirdet a 2024-es tavaszi félévre az óbudai Salesianum Don Bosco Keresztény Pedagógiai Szakkollégium. A felvételi alkalmat február 6-án tartják.

A kollégium Budapest III. kerületében, a Bécsi út 173. alatt található, a Segítő Szűz Mária-kápolnával és a Szalézi Tartományfőnökséggel határolt épületegyüttes utcai frontján.

A Salesianumba az előző félév végén távozó kollégisták számának megfelelő jelentkezőt tudnak felvenni. Felvételi alkalmat mindig a félév kezdete előtt tartanak, melyre az alábbiak teljesítésével lehet jelentkezni: online jelentkezési űrlap kitöltése; a salesianum@szaleziak.hu e-mail címre küldött, kézzel írt önéletrajz és a lelkipásztori ajánlás.

Az űrlap kitöltésének és a kért dokumentumok elküldésének határideje: február 5., hétfő 12 óra.

A felvételi részleteit a jelentkezési határidő lejárta után küldik el e-mail-ben.

Az előzetesen megválaszolt kérdések után a felvételi keretében személyes beszélgetésre hívják a jelentkezőket, amelyen a kollégiumi tanács tagjai, a kollégium igazgatója és néhány szalézi testvér vesz részt.

A 2024 tavaszi félévre szóló felvételi időpontja: február 6., kedd 16 óra. A felvételi alkalmat követően 24 órán belül értesítést küldenek a döntésről.

A kollégiummal, a felvételi eljárással, a felvételi időpontjával kapcsolatos kérdéseket a salesianum@szaleziak.hu e-mail-címre lehet elküldeni.

Forrás és fotó: Salesianum szakkollégium Facebook-oldala; szaleziak.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria