Férfiak térdeplő imádságával kezdődött meg a rózsafüzér-kilenced

Hazai – 2024. június 3., hétfő | 18:35

Június 1-jén már negyedik alkalommal várták a szervezők a férfi testvéreket elsőszombaton a Szent István-bazilika előtti térre 10 órára szentolvasó imádságra a kiengesztelődés és béke szolgálatában. Egyúttal rózsafüzér-kilencedet hirdettek június 1. és 9. között a választásokért, a békéért, Európáért, a világon élő minden emberért. A kilencedbe online is be lehet kapcsolódni.

Imádkoztak érte, hogy a férfi testvérek által egyre több helyen elindulhasson az elsőszombati imádság a tereken, „tanúságot téve a rózsafüzér imádság által megélt isteni jelenlét megtartó erejéről, a szívünkbe kiáradó mennyei békéről”.

A június 1-jei alkalommal rózsafüzér-kilencedet hirdettek június 9-ig. Napi egy rózsafüzért imádkoznak „a választásokért, a békéért, Európáért, a világon élő minden emberért, hogy a mennyei Szeretetláng beborítsa a földünket, az emberek szívét a kiengesztelődés által, és megvakítsa, megbénítsa az e világ fejedelmének munkálkodásait, és erődítményeit lerombolja”.

Június 2. és 9. között mindennap online módon tartják meg a rózsafüzért Maksó Péter tarnaleleszi plébániai kormányzó vezetésével.

Az online imádságba az alábbi felületen lehet bekapcsolódni:
https://www.facebook.com/TERdenAlloFerfiakRozsafuzerImaSzovetsegeMisszioja

A rózsafüzér-kilencedhez természetesen nem csak férfiak csatlakozhatnak.

ForrásSzívek Szövetsége Missziója Krisztusban

Fotó: Merényi Zita/Szívek Szövetsége Missziója Krisztusban

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria