Igent mondok – Karácsonyi ajándékként is adható az egy hónapos online női lelkigyakorlat

Hazai – 2023. december 23., szombat | 14:00

Már lehet jelentkezni a 2024 májusára tervezett Igent mondok női lelkigyakorlatra, amelyet a korábbi évekhez hasonlóan a Jézus Szíve Társasága és segítőik szerveznek.

Közeledik a karácsony. Ilyenkor sokféle módon próbáljuk kifejezni a szeretetünket. Milyen sokféle szépséget, ajándékot adhatunk egymásnak! Mi lenne, ha idén a szokásoshoz képest másfajta meglepetésben gondolkodnánk?

Létezik különlegesebb ajándék, mint Istennel találkozni a hétköznapokban, az ő szeretetét megtapasztalni és azt továbbiadni?

Megnyílt a 2024-es „Igent mondok” női lelkigyakorlat jelentkezési lehetősége, így ki-ki meglepheti vele barátnőjét, nőrokonát vagy akár önmagát egy 2024-es májusi lelkigyakorlattal, amelyet a Jézus Szíve Társasága és segítőik szerveznek; illetve tagjává válhat az immár négy éve együtt imádkozó női lelki közösségnek.

Az „Igent mondok” online női lelkigyakorlat 2021-ben indult, és azóta világszerte húszezernél is több magyar nő életét érintette meg valamilyen módon.

A lelkigyakorlat május 1-től 31-ig tart, online formában zajlik, és semmilyen kötelezettséggel nem jár, ajándékai viszont meszámlálhatatlanok.

„A tudat, hogy most több ember velem együtt imádkozik, erőt adott a mindennapi gondok békésebb elviseléséhez” – írta egy lelkigyakorlatozó két évvel ezelőtt. Gondolatát azóta is sok ezren érzik magukénak.

A 2024-es „Igent mondok” online női lelkigyakorlathoz IDE kattintva lehet csatlakozni.

További részletek ITT.

Forrás és fotó: Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria