Indul a pécsi férfitalálkozók harmadik évadának harmadik sorozata

Hazai – 2024. január 29., hétfő | 16:35

A férfiakat megszólító, aktuális témákat feldolgozó program újabb sorozata Pécsett veszi kezdetét február 1-jén és 2-án a Magtár Látogatóközpontban, az alkalmakra a szervezők és az előadók életkortól és felekezeti hovatartozástól függetlenül nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt.

A Felföldi László pécsi megyéspüspök kezdeményezésére 2021 őszén életre hívott és a főpásztor által minden alkalommal személyesen kísért férfitalálkozókra az egyházmegye hét településén (Pécs, Mohács, Szekszárd, Paks, Tamási, Dombóvár és Szigetvár) kerül sor a 2023/24-es évadban is.

A szervezők azt kérik a résztvevőktől, hogy jó szívvel ajánlják a programot, és hívják meg az egyes alkalmakra férfi ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat, szomszédaikat, azaz bárkit, akiket érdekelhetnek a férfiéletet érintő témakörök. Az egyes alkalmak témái nem egymásra épülnek, így bármelyik témakörnél, helyszínen és időpontban lehet csatlakozni.

Részvételi szándék esetén a szervezés megkönnyítése érdekében az egyes alkalmakra EZEN az űrlapon van lehetőség regisztrációra.

A férfitalálkozók 3. sorozatának időpontjai és helyszínei:

Pécs, február 1–2., 18.00: Magtár Látogatóközpont

Mohács, február 9., 18.00: Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola tornaterme. A szervezők kérik, hogy a mohácsi helyszínre érkezés tervezésénél a busójárás miatti belvárosi útlezárásokra tekintettel a közlekedésben hosszabb időtartammal számoljanak!

Szekszárd, február 16., 18.00: Vármegyeháza

Paks, február 23., 18.00: Paksi Balogh Antal Katolikus Iskola ebédlője

Tamási, március 1., 18.00: Tamási Béri Balogh Ádám Gimnázium aulája

Dombóvár, március 8., 18.00: Szent Imre Közösségi Ház

Szigetvár, március 22., 18.00: a szigetvári plébánia közösségi terme (7900 Szigetvár, Zrínyi tér 9.)

A korábbi találkozókról és a feldolgozott témákról bővebben IDE kattintva tájékozódhatnak.

Forrás és fotó: Pécsi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria