Játékra hív a Veszprémi Érsekség

Hazai – 2024. június 7., péntek | 14:21

Udvardy György érsek 2024 márciusában hirdette meg a „Mindszenty 80” emlékévet abból az alkalomból, hogy éppen 80 évvel ezelőtt nevezte ki XII. Piusz pápa Mindszenty Józsefet veszprémi püspökké. Az ebből az alkalomból szervezett események keretében a főegyházmegye nyereményjátékra invitálja a hívőket, turistákat.

Az ünnepi jubileumi évben Mindszenty József veszprémi püspöki éveit fókuszba állító eseményekkel, rendezvényekkel várja az érdeklődőket, a hívőket és a turistákat a Veszprémi Érseki Turisztikai Központ és a veszprémi vár.

Most nyereményjátékra invitálják azokat a várnegyedbe látogatókat, akik június 1. és szeptember 29. között regisztrálnak, és részt vesznek a VETK ingyenes WIP (Work In Progress), vagyis munkaközi túráin. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni EZEN az oldalon, és részt venni a sisakos sétán (Tematikus vezetett séta a veszprémi várnegyedben a WIP 2023 kiállítást érintő munkaterületeken).

A jelentkezők között minden hónapban egy darab családi belépőt sorsolnak ki a zalaegerszegi Mindszentyneumba, ahol akár egy teljes napot is eltölthet a szerencsés család.

Forrás és fotó: Veszprémi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria