Kudarcok és sikerek – Indul Pécsen a férfitalálkozók új sorozata

Hazai – 2023. január 31., kedd | 17:18

A második évadban is nagy érdeklődésre számot tartó, a férfiakat megszólító rendezvénysorozat harmadik témaköre a férfiélet kudarcainak és sikereinek nagy kérdéseire keresi a választ. Az új témakör első találkozóját immár hagyományosan a Magtár Látogatóközpontban tartják február 2-án.

Az érdeklődők nagy létszáma miatt a pécsi helyszínen a program két estére tervezett, a második alkalom február 3-án, este 18 órakor kezdődik. A szervezők a Pécsi Egyházmegye hét településén életkortól és felekezeti hovatartozástól függetlenül nagy szeretettel várják a férfiakat.

A Felföldi László pécsi megyéspüspök kezdeményezésére 2021 őszén életre hívott, a férfiakat, édesapákat és nagyapákat megszólító férfitalálkozók sorozatába az egyházmegye hét települése kapcsolódik be: Pécs, Mohács, Szekszárd, Paks, Tamási, Dombóvár és Szigetvár. A 2022/23-as évadban az emberi és isteni szót, a férfilélek félelmeit és reményeit, kudarcait és sikereit veszik górcső alá az Egyház és a nagyvilág nézőpontján, és persze személyes nézőpontokon keresztül.

A szervezők kérik az érdeklődőket, hogy jó szívvel ajánlják és hívják meg férfi ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat, szomszédaikat, azaz bárkit, akiket érdekelhet a téma. Az egyes alkalmak nem egymásra épülnek, azokhoz bármelyik témakörnél, helyszínen és időpontban lehet csatlakozni.

Részvételi szándék esetén a szervezés megkönnyítése érdekében az egyes alkalmakra ITT lehet regisztrálni.

*

A férfitalálkozók Kudarcok és sikerek című előadás-sorozatának (2022/23-as évad, harmadik sorozat) helyszínei és időpontjai:

Pécs és környéke: február 2., (csütörtök) és február 3. (péntek), 18 óra – Magtár Látogatóközpont (7621 Pécs, Dóm tér 6.)

Mohács és környéke: február 10. (péntek), 18 óra – Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola tornaterme (7700 Mohács, Szabadság u. 2.)

Szekszárd és környéke: február 17. (péntek), 18 óra – vármegyeháza (7100 Szekszárd, Béla király tér 1.)

Paks és környéke: február 24. (péntek), 18 óra – Paksi Balogh Antal Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium (7030 Paks, Kossuth Lajos u. 13., ebédlő)

Tamási és környéke: március 3. (péntek), 18 óra – Tamási Béri Balogh Ádám Gimnázium aulája (7090 Tamási, Bezerédj I. u. 1.)

Dombóvár és környéke: március 10. (péntek), 18 óra – Szent Imre Közösségi Ház (7200 Dombóvár, Rákóczi u. 71/a.)

Szigetvár és környéke: március 17. (péntek), 18 óra – szigetvári plébánia közösségi terme (7900 Szigetvár, Zrínyi tér 9.)

Forrás és fotó: Pécsi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria