Megjelentek az Új Ember 2025-ös naptárai

Kultúra – 2024. szeptember 19., csütörtök | 12:25

Még három és fél hónap van a 2024-es évből. Bár soknak tűnik, hamar el fog múlni. Érdemes már tervezni a jövő esztendőt, ebben pedig segítenek az Új Ember naptárai.

Megjelentek az Új Ember jól ismert és megszokott formátumú naptárai, melyeket a könyvesboltunkban és online is meg lehet vásárolni. Sokan nem várják meg a januárt, hanem már jó előre megvásárolják következő évi naptáraikat.

Az Új Ember 2025. évi naptárait is elérhetik kedves vásárlóink. A liturgikus asztali naptár, a falinaptár és a zsebnaptár is kapható már. Sőt idén egy forgatós falinaptárral is készültünk. Naptáraink nemcsak az élet dolgainak megszervezésében segítenek, de jelzik az egyházi ünnepeket és a szentmise olvasmányait is. Emellett a 2025-ös Új Ember Kalendárium is elérhető.

Az asztalinaptár, a falinaptár, a zsebnaptár, a forgatós falinaptár és a Kalendárium megvásárolható könyvesboltunkban – Budapest V. kerület, Ferenciek tere 7–8. (Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 9–18 óráig) –, vagy megrendelhető az Új Ember online könyváruházban.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria