Nyílt estre hívnak a jezsuiták a hivatástisztázás jegyében

Megszentelt élet – 2023. április 17., hétfő | 16:09

Tanévzáró és előretekintő nyílt estre várják a jezsuiták mindazokat a 17–30 év közötti fiatalembereket, akik fontolgatják, hogy jövőre csatlakoznának a hivatástisztázó évhez, ezért szeretnének többet megtudni róla. Az április 21-én, 18 órakor kezdődő alkalom Budapesten, a Sodrás utca 13. alatt található rendházban lesz. A téma: a hivatástisztázás folyamata, kulisszatitkok, Ferenc pápa látogatása.

A Ferenc pápával való találkozás előtt egy különleges beszélgetés várja a résztvevőket a tanévet lezáró jezsuita nyílt esten, melyen megszólal az idei hivatástisztázó évet lezáró hat fiatal, lehetőség lesz megtekinteni a Montserrat hivatástisztázó ház belső tereit, bemutatják a 2023 szeptemberében induló, 14. tanévet kezdő új Montserrat-évet, zárásul pedig jezsuita vacsorakülönlegesség lesz a terítéken.

Várják mindazokat a 17–30 év közötti fiatalembereket, akik szeretnének mélyebben belelátni a hivatástisztázó időszak rejtelmeibe, akik egy jó találkozás és vacsora részesei akarnak lenni, fontolgatják, hogy jövőre csatlakoznának a hivatástisztázó évhez, és szeretnének többet megtudni róla.

Időpont: április 21., 18 óra
Helyszín: 1026 Budapest, Sodrás u. 13. 

A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a honalpon található űrlapon jelezzék részvételi szándékukat.

Kérdés esetén Nagy Bálint SJ hivatásgondozó kereshető a nagy.balint@jezsuita.hu e-mail-címen.  

Forrás és fotó: Jezsuita.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria