Nyílt napra várja leendő hallgatóit az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

Hazai – 2022. december 2., péntek | 15:27

December 5-én az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE) jászberényi, majd 6-án egri épülete is megnyitja kapuit az érdeklődők előtt, így a leendő hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy az intézmény falai között személyesen, testközelből tapasztalják meg, hogy sikeres felvételi esetén mi várhat rájuk a következő időszakban.

Az intézmény egész napos programmal készül a továbbtanulni vágyóknak, akik többek között a képzési kínálattal, a felvételi eljárás menetével is megismerkedhetnek, de a diákéletet meghatározó programokba is betekintést nyerhetnek.

„Miért az Eszterházy? Minőségi és korszerű képzési kínálattal és családias hangulattal várunk. Nálunk gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz, alkotó közegben tanulhatsz. Eger és Jászberény emberléptékű és inspiráló városok. Az egyetem és a kollégium második otthonod lehet. Nemzetközi élményeket, egyedi ösztöndíjlehetőségeket, nyelvtanulási lehetőségeket és felejthetetlen hallgatói éveket kínálunk számodra!” – olvasható az EKKE felhívásában.

A jászberényi campuson december 5-én 10.40-től lesz nyílt nap az érdeklődők számára, az egri időpont: december 6., kedd, 8 óra.

Egerben az Eszterházy tér 1. számú épületben reggel 8 órától egészen délután 14.30-ig készülnek különböző programokkal az érdeklődőknek. Felvételi tájékoztatók, intézményi körséta és a képzési kínálathoz kapcsolódó bemutatók segítenek megtapasztalni, miért is érdemes az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen tanulni.

Aki lemaradna a novemberi online után a decemberi jelenléti nyílt napról, januárban lesz lehetősége pótolni. 2023. január 23-án Jászberényben, 24-én pedig Egerben találkozhatnak az érdeklődők személyesen az egyetem oktatóival és hallgatóival.

Azoknak, akik még nem tudjak, milyen képzésre felvételizzenek, ajánlja az intézmény a Tervezz Velünk! oldalát.

2024-től változik a felsőoktatási felvételi rendszer, melynek előzményeként 2023-tól az EKKE eltekint az emelt szintű érettségi vizsgától, kivéve az anglisztika, germanisztika, angol és német nyelv és kultúra tanár osztatlan tanár szakokon.

Forrás és fotó: EKKE

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria