Online műhelynap minősítésre készülő pedagógusok számára

Hazai – 2024. január 16., kedd | 9:00

A Katolikus Pedagógiai Intézet (KaPI) január 31-én online előadást és konzultációs lehetőséget hirdet mesterpályázat védése előtt álló pedagógusok számára. A szakmai műhelynapra azok jelentkezhetnek, akik mesterpályázatukat 2023. november 25-ig feltöltötték az Oktatási Hivatal (OH) informatikai rendszerébe, és akiknek intézménye szakmai szolgáltatási szerződésben áll a KaPI-val.

A 2025-ös minősítési évtől változik a pedagógusok minősítési rendszere, protokollja. A Katolikus Pedagógiai Intézet által meghirdetett online szakmai képzés témája a 2024-re érvényes protokoll. A műhelynap a 2023 őszén szervezett Felkészülés a mesterpedagógus minősítésre című online programra épül.

A műhelynapot január 31-én, szerdán 10–13 óráig tartják, a Google Meet alkalmazásban.

Jelentkezési határidő: január 25., csütörtök éjfél. A programra a jelentkezés sorrendjében 24 főt tudnak fogadni.

A szakmai kurzus témái: jogszabályi háttér áttekintése; az Útmutató a mesterpedagógus fokozatot megcélzó minősítési eljáráshoz című OH-kiadványnak a védés, valamint a mesterprogram megvalósítása szempontjából releváns szakaszainak áttekintése; kérdések és válaszok, tapasztalatmegosztás; ötletek a ppt tartalmi és formai kialakításához.

Konzultációs lehetőség: általános kérdéseiket az előadás, majd a tapasztalatmegosztással egybekötött konzultáció során tehetik fel a résztvevők. A programot követően mesterminősítésben jártas szaktanácsadók bevonásával biztosítanak lehetőséget online személyes konzultációra egy későbbi, egyénileg egyeztetett időpontban.

A programot a Katolikus Pedagógiai Intézet szaktanácsadói vezetik.

Bővebb információ: ITT.

Forrás: Katolikus Pedagógiai Intézet

Fotó: Pixabay

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria