Pótfelvételit hirdet a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola

Hazai – 2023. július 31., hétfő | 14:49

A Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola (PPHF) remek lehetőséget kínál azoknak a jelentkezőknek, akik a ponthatárok július 26-i kihirdetése után nem kerültek be a vágyott felsőoktatási intézménybe. A 2023/24-es akadémiai évben is ösztöndíjas helyekkel és gazdag tanulmányi kínálattal hívja az egyházi, oktatási és szociális tanulmányok iránt érdeklődőket. Jelentkezési határidő: augusztus 20.

Aki nem nyert felvételt a 2023-as általános felvételi eljárás során, vagy nem jelentkezett ebben az esztendőben felsőoktatási intézménybe, a pótfelvételi eljárás keretében nyújthat be jelentkezést a főiskolára, valamennyi képzési területen.

A pótfelvételi eljárásban meghirdetett állami ösztöndíjas képzések: hittanár-nevelőtanár (osztatlan MA), teológia (osztatlan MA), katekéta-lelkipásztori munkatárs (BA), pasztorális tanácsadás-szervezetfejlesztés (MA), hittanár-nevelőtanár (másoddiplomás MA).

A szakokat nappali és levelezős rendben egyaránt meghirdetik. (Kivételt képez a pasztorális tanácsadás-szervezetfejlesztés szak, amelyet csak levelezős formában hirdetnek meg.)

Aki a PPHF hallgatója szeretne lenni 2023 szeptemberétől, a pótfelvételi eljárásban ITT jelentkezhet. Jelentkezési határidő: augusztus 20.

A főiskola az alábbi elérhetőségeken várja az érdeklődők megkereséseit, kérdéseit: info@pphf.hu e-mailcmen, valamint a 06-20-333 11 33-as telefonszámon.

Forrás és fotó: Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria