Pótfelvételizz a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre!

Hazai – 2024. augusztus 2., péntek | 18:06

Augusztus 7-én éjfélig jelentkezhetnek a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre azok, akiket a július 24-én zárult általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén nem jelentkeztek a felsőoktatásba. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) több képzésre is várja a pótfelvételizők jelentkezését.

A PPKE július 30-án hirdette meg azon állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában folyó képzéseit, ahova pótfelvételizők jelentkezését várja. A spektrum idén is széles, hiszen a kínálatban a jogtudományi, a bölcsészet- és társadalomtudományi, valamint az információtechnológiai és a bionikai irány is megjelenik.

Aki a pótfelvételi időszakában a PPKE valamely képzését kívánja választani, többek között ITT tájékozódhat a lehetőségek felől.

A Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar képzéseiről ITT olvashatnak.
További információ: kari honlap vagy e-mailben a felveteli@btk.ppke.hu címen.

A Jog- és Államtudományi Kar pótfelvételijéről ITT találnak tájékoztatást.
További információ: kari honlap vagy a felveteli@jak.ppke.hu e-mail-címen.

Az Információs Technológiai és Bionikai Kar pótfelvételijéről ITT érhetőek el a tudnivalók.
További információ: kari honlap vagy a felveteli@itk.ppke.hu e-mail-címen.

Felmérések igazolják, hogy a Pázmányon zajló oktatási, kutatási tevékenység eredményeként a kiadott diplomák bármely piaci területen megállják a helyüket. Az egyetemen a pezsgő közösségi élet és családias hangulat garantált.

Várnak Téged is a Pázmányon!

Forrás és fotó: PPKE

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria