Rózsafüzér-kilencedet hirdetnek június elsejétől a választásokig

Hazai – 2024. május 31., péntek | 15:01

Június 1-jén már negyedik alkalommal várják a szervezők a férfi testvéreket elsőszombaton a Szent István-bazilika előtti térre 10 órára szentolvasó imádságra a kiengesztelődés és béke szolgálatában. Egyúttal rózsafüzér-kilencedet hirdetnek június 1. és 9. között a választásokért, a békéért, Európáért, a világon élő minden emberért.

Reményünk, hogy egyre többen leszünk, és betöltjük a Szent István teret TÉRden álló rózsafüzért imádkozó férfiakkal – írta felhívásában Gakovic Dániel szervező, a Szívek Szövetsége és Missziója Krisztusban mozgalom tagja.

Imádkoznak érte, hogy bátor férfi testvérek által egyre több helyen elindulhasson az elsőszombati imádság a tereken, „tanúságot téve a rózsafüzér imádság által megélt isteni jelenlét megtartó erejéről, a szívünkbe kiáradó mennyei békéről”.

A június 1-jei alkalommal rózsafüzér-kilencedet hirdetnek június 9-ig. Napi egy rózsafüzért imádkoznak „a választásokért, a békéért, Európáért, a világon élő minden emberért, hogy a mennyei Szeretetláng beborítsa a földünket, az emberek szívét a kiengesztelődés által, és megvakítsa, megbénítsa az e világ fejedelmének munkálkodásait, és erődítményeit lerombolja”.

A rózsafüzér-kilencedhez természetesen nem csak férfiak csatlakozhatnak.

Forrás és illusztráció: Szívek Szövetsége Missziója Krisztusban

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria