Segítségnyújtás a rászorulóknak

Kishírek – 2024. augusztus 8., csütörtök | 13:56

Augusztusban a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász és a Veszprémi Algida Jégkrémgyár közösen nyújtott segítséget rászoruló családoknak. A jégkrémgyár felajánlásával két hűtőszekrényt tudtak eljuttatni azokhoz, akiknek erre a legnagyobb szükségük volt.

Az egyik hűtőt egy idős özvegy hölgy kapta, aki hetek óta nem tudta hűteni ételeit anyagi nehézségei miatt. Az adomány hatalmas segítséget jelent számára, hiszen végre újra tudja tárolni az élelmiszereit.

A másik hűtőszekrényt egy egyedülálló édesanya vehette át, aki négy kiskorú gyermekét neveli albérleti lakásában. Az adomány neki is nagy segítséget jelent, hiszen a hűtőszekrény nélkülözhetetlen a mindennapi élethez és a gyermekek megfelelő ellátásához.

Mindkét család nagy örömmel és hálával fogadta a segítséget.

Ez az összefogás ismét rávilágít arra, milyen fontos a közösségi támogatás és az önzetlen segítségnyújtás a nehéz helyzetben lévők számára. A Veszprém-Főegyházmegyei Karitász és az Algida Jégkrémgyár példamutató együttműködése reményt és támogatást nyújtott azoknak, akiknek erre a legnagyobb szükségük volt.

Forrás és fotó: Veszprémi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria