Assisi Szent Ferenc Iskolája Csíksomlyón

Megszentelt élet – 2014. június 2., hétfő | 9:01

A kolozsvári ferences szerzetesek ebben az évben is megrendezik az Assisi Szent Ferenc Iskolája elnevezésű tábort a csíksomlyói ferences kolostorban – tájékoztatta szerkesztőségünket Borsodi L. László ferences sajtóreferens.

A szervezők, Pantea Tibor kolozsvári ferences házfőnök és Orbán Szabolcs tartományfőnök azoknak a 4–8. osztályos tanulóknak a jelentkezését várják, akik 2014. július 17. és 20. között Csíksomlyón részt szeretnének venni egy olyan táborban, amely lehetőséget nyújt Assisi Szent Ferenc életének megismerésére, életpéldájának elmélyítésére és arra, hogy a résztvevők új ismeretségeket, barátságokat alakíthassanak ki.

A tábor részvételi díja 30 lej. A szervezők kérik, hogy a leendő táborlakók vigyenek magukkal háziorvosi igazolást, amely engedélyezi a táborban való részvételüket, továbbá hálózsákot, habszivacsot (izolírt) és egy kis harapnivalót, amelyet a közös reggelinél vagy vacsoránál megosztanának táborozó társaikkal.

Assisi Szent Ferenc Iskolájába legkésőbb 2014. július 8-ig lehet jelentkezni Pantea Tibor vagy Orbán Szabolcs testvérnél a következő címen:

Mănăstirea Franciscană
400112 – Cluj-Napoca, Str. Victor Deleu nr. 4.
0746-774701 (Pantea Tibor); frtibi@gmail.com; frszabolcs@gmail.com

További információk a következő honlapon érhetők el: www.ofm.ro/eferi.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria