Lelkinap a jánosházai Szent Imre-iskolában Török Csaba teológus vezetésével

Kishírek – 2018. március 29., csütörtök | 11:30

A jánosházai Szent Imre Általános Iskola március 22-én tartotta nagyböjti lelkinapját Török Csaba teológus vezetésével.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

A nap szentmisével kezdődött, melyet Török Csaba mutatott be Németh Zoltán celldömölki plébános, a celldömölki Szent Benedek Katolikus Általános Iskola püspöki referense; Bodorkós Imre jánosházai plébános, a Szent Imre-iskola püspöki referense és Böjti Balázs káplán koncelebrálásával.

Ezt követően egy Jézus korában játszódó színdarabot adtak elő az iskola diákjai, mely a családnak szentelt esztendőben a Krisztus-követés családi vonásaira irányította a figyelmet.

A lelkigyakorlatot vezető Török Csaba ezután előadásokat tartott, külön az alsó és külön a felső tagozatosoknak. Eközben az osztályok is a húsvét üzenetével kapcsolatos vetélkedőket rendeztek. A leleményes nyolcadikosok interaktív módon bekapcsolták a versengésbe a plébánia volt lelkipásztorait, Kovács József zalaegerszegi káplánt és Tóth András ikervári plébánost is.

Délután került sor a tantestület lelki továbbképzésére, azaz rekollekciójára. Török Csaba előadásának témája a következő volt: a fogyasztói társadalom és a Krisztus-követés.

Szöveg és fotó: Horváthné Kulcsár Gyöngyi

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria