Vizualitáson keresztül a fiatalokért – Karácsonyig tart az Oázis lelkigondozó szolgálat kampánya

Hazai – 2019. október 28., hétfő | 16:59

Az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat kilencvennapos kampányt indított szeptember végén Adjuk össze címmel. A cél, hogy a szolgálat munkatársai könnyebben elérjék a fiatal felnőtteket. Közel hatvan nap van még a kampány zárásáig.

A munkatársak az Adjuk össze oldalon keresztül érkező adományokból szeretnének egyéves Adobe Photoshop 2019 képfeldolgozó és grafikai tervező licence-t és a program használatához megfelelő számítógépet vásárolni az Oázis részére. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy könnyebben elérjék a fiatal felnőtteket, hiszen ez a korosztály a képi világ nyelvén, a virtuális hálókon keresztül szólítható meg a legeredményesebben.

A kampányról ITT olvashatnak részletesen; illetve elérhető az Oázis – ahol meghallgatnak Facebook-oldalán és az Oázis megújult honlapján is.

A kampányt ITT lehet támogatni, nagyon egyszerűen, mindössze néhány kattintással.

* * *

Az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat küldetése, hogy képzett segítő szakemberekkel legyen jelen a szolgálathoz betérő fiatal felnőttek, egyedülállók és családosok számára. Lelkigondozói találkozásban meghallgatják és kísérik az őket felkeresőket, hogy találkozhassanak Isten szeretetével és elfogadásával, önmaguk értékességével, erőforrásaikkal, és ezekkel élni is tudjanak.

Az Oázis – ahol meghallgatnak hiánypótló jelenlétét igazolja, hogy munkatársai az elmúlt öt évben közel háromezer személyt segítettek mintegy ötezer találkozásban. Az Oázis szakembereit felkeresők közel 70 százaléka 40 év alatti, több mint fele 25 év alatti fiatal, döntő többségében nők.

Az alapítása óta várólista nélküli, anonim és térítésmentes Oázist nemzetközileg is elismerik. Szeptember közepén Münchenben a Renovabis Alapítvány 23. Nemzetközi Kongresszusán A nyitott és alacsony küszöbű ellátóhelyek: új lehetőségek a lelkigondozásban című workshop keretében mutatták be a szolgálatot. A konferencián 30 ország szakemberei voltak jelen.

Forrás és fotó: Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria